П’ять років MNP: абоненти найчастіше обирають lifecell / Все новости / Главная

Кілька років поспіль lifecell впевнено тримає лідерство за кількістю перенесених у його мережу номерів від інших операторів.

Послуга перенесення номеру в мережу іншого оператора (MNP) діє в Україні з 2019 року.  Протягом цього часу вже 468 тисяч абонентів відчули свободу вибору мобільного оператора та скористалися послугою збереження свого номеру при зміні оператора. Станом на 1 травня, за статистикою НКЕК, найчастіше переходять до lifecell: більше 305 тисяч людей приєдналося до мережі оператора.

Ключовими перевагами при переході до lifecell є:

  • тарифи з вигодою до 45% для перенесених номерів;
  • швидкісний мобільний інтернет;
  • членство у Platinum-клубі протягом 90 днів;
  • безкоштовна роздача інтернету з телефону;
  • якісне обслуговування;
  • покриття, що зростає (+ 1219 нових базових станцій по Україні навіть під час війни).

Для перенесених абонентів у lifecell діє спеціальна ціна на деякі тарифи, яка до 45% вигідніша від їх стандартної ціни. Найчастіше при перенесенні абоненти обирають національні тарифні плани «Вільний Лайф», «Смарт Лайф» та регіональний тариф «Потужний», які можуть задовольнити різноманітні потреби – від великого обсягу хвилин на розмови до безлімітного мобільного інтернету.

Подати заявку та перейти до lifecell можна у будь-якому магазині оператора або онлайн, обравши зручний варіант перенесення на:

  • нову SIM lifecell –  новий стартовий пакет, який можна придбати у будь-якій точці продажів;
  • активну SIM lifecell, яка була у використанні;
  • eSIM від lifecell – надається безкоштовно на електронну пошту, якщо телефон підтримує eSIM.

Змінити оператора, використовуючи eSIM від lifecell, можна навіть перебуваючи за кордоном. Це дозволить почати використовувати 5G у роумінгу, який доступний для абонентів lifecell, смартфони яких підтримують цей стандарт зв’язку, вже в 47 країнах.

НКЕК спільно з операторами постійно працює над вдосконаленням послуги MNP, щоб кожен абонент міг з легкістю скористатися нею в максимально стислі терміни. Нещодавно  прийнято рішення замінити голосове попередження на перенесених номерах на звукове, це рішення більш комфортне для контактів перенесених номерів.

Детальніше про перенесення номеру до lifecell можна дізнатися за посиланням

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: