LG представляє лінійку розумної вбудованої техніки для кухні / Все новости / Главная

LG Electronics (LG) представила свою нову лінійку вбудованої кухонної техніки на Тижні дизайну MDW 2024, який проходив у Мілані, Італія, з 16 по 21 квітня. Центральними експонатами стенду LG стали найновіша вбудована духова шафа Signature Kitchen Suite, індукційна плита з вільною зоною та витяжка з горизонтальною вентиляцією. Ці преміальні пристрої поєднують в собі інноваційний дизайн та зручні функції, роблячи приготування їжі легким та стильним.

Розумна духова шафа

60-сантиметрова (24-дюймова) духова шафа Signature Kitchen Suite, розроблена з урахуванням потреб європейських споживачів, оснащена широким спектром передових функцій та технологій штучного інтелекту, які роблять процес приготування їжі максимально простим та комфортним.

  • Система Gourmet AI: розпізнає страву, що готується, та автоматично обирає оптимальний режим приготування з 130 запропонованих. Також контролює ступінь підсмаження, стежить за процесом та повідомляє про готовність через застосунок ThinQ.
  • Розпізнавання відео: дозволяє духовці рекомендувати оптимальні налаштування для страви, а також дає можливість контролювати процес приготування за допомогою відеомоніторингу в реальному часі та запису в програмі ThinQ.
  • Інверторна технологія ProBake: забезпечує рівномірне нагрівання, швидке приготування та високу енергоефективність (клас А++).
  • Технологія LG InstaView: дозволяє зазирнути всередину духовки, просто постукавши по дверцятах.

Індукційна плита зі штучним інтелектом

90-сантиметрова (36-дюймова) індукційна плита Signature Kitchen Suite з вільною зоною пропонує новий рівень універсальності та простоти використання. Користувачі можуть розміщувати посуд будь-якого розміру та типу в будь-якій точці варильної поверхні.

  • Автоматичне визначення посуду: плита визначає та відстежує положення посуду, усуваючи необхідність вручну налаштовувати зони нагріву.
  • Штучний інтелект: контролює температуру посуду та автоматично регулює вогонь, щоб запобігти розливанню та бризкам.

Розширена лінійка

Окрім духової шафи та плити, LG також представила нову витяжку Signature Kitchen Suite, а також розширила модельний ряд вбудованої техніки для європейського ринку. До лінійки додано:

  • 80-сантиметрову (30-дюймову) індукційну плиту;
  • Вбудовані комбіновані холодильники;
  • Мікрохвильові печі;
  • 122-сантиметровий (48-дюймовий) холодильник Signature Kitchen Suite з французькими дверцятами;
  • Вбудовані прилади в кольорах чорна нержавіюча сталь та нержавіюча сталь.

Відвідувачі MDW 2024 в Мілані могли ознайомитися з новинками вбудованої техніки LG на стенді компанії в Міланському виставковому центрі

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: